Access Bars

Det magiska med Access Bars är att hela ditt liv kan förändras på 90 minuter. Tankar, känslor, sinnesstämningar,beslut, dömande och synpunkter
påverkar oss på många olika sätt. Till och med cellen påverkas. När vi tar emot en session Access Bars, släpper vi bl.a på begränsningar inom livets alla områden. Det händer också mycket i kroppen på cellnivå. Du ger dig själv utrymme att vara mer närvarande, ha en större lätthet med allt som pågår runt dig, det tystar tankebruset, ökar glädjen och lusten att skapa.
Access Bars är ett verktyg i vardagen som hela familjen kan ha så stor nytta av. Släpper på stressen, skapar närhet och gemenskap, ökar lusten,
förbättrar sömnen, höjer konsentrationen …. och så mycket mycket mer.

Access Bars är en unik metod som hjälper oss att städa ut, radera och släppa på våra inre värld, våra tankar, vår form och struktur på ett mycket
behagligt och ett helt fantastiskt magiskt sätt.

Har du lagt märke till hur mycket av dina tankar som kan påverka ditt liv i en riktning som inte är lättsam? Det kan röra sig om självdömande och självkritik,
eller kanske tankar som begränsar oss som tex en rädsla. Alla våra fasta synpunkter utgör ett mönster av begräsningar som vi inte kan övervinna.
Det är här som Access Bars är så magisk. Bara genom att vara villig att lägga sig ner på en massagebänk och få dessa 32 punkter på huvudet berörda så börjar dessa fasta strukturer, åsikter, mönster, blockeringar, dömanden, slutsatser, föreställningar, tankar, känslor, sinnesstämningar, förväntningar, fasthållanden, låsningar mm att lösas upp. Hur blir det ännu bättre än så? 
Det är lite som att diskfragmentera och uppdatera dig själv till en version som fungerar från mycket mer lätthet och möjligheter. Vad kommer då att kunna vara möjligt för dig i ditt liv? När tyngden och skrotet som snurrar runt i huvudet rensas bort, blir det naturliga tillståndet glädje, lätthet, möjligheter, kreativitet, energi, frihet, öppenhet, mottaglighet och så mycket mer en vad du kanske kan föreställa dig.
Skulle du vilja det?

Jag har har använt mig av Access Bars sedan jag kom i kontakt med den för första gången för 8 år sedan. Dess enkelhet och magiska förmåga att förändra nuet, samtidigt som den lättar på det förflutna och öppnar upp för nya möjligheter i framtiden slutar aldrig någonsin att fascinera mig. Det är ett verktyg som har hjälpt mig och 100 000-tals personer runt om i världen.

Alla kan gå en kurs i Access Bars, alla är välkommen, stora som små.

Det är både en teoretisk och praktisk kurs. Du får inte bara lära dig att ge och ta emot Access Bars du får också med dig de grundläggande verktygen inom Access Consciousness som kommer att hjälpa dig att börja skapa mer av det du önskar ha som ditt liv. Mycket användbara och praktiska verktyg som du med lätthet kan använda i din vardag och som också omedelbart kan förändra det som pågår runt omkring dig.
Tänk om vi genom att välja att se på det som är från ett helt annat perspektiv öppnar upp för helt nya möjligheter i nuet? Tänk om vi genom att börja ta emot det som är på det sätt som det är skapar något helt annat i våra liv? Mer om det här och mer därtill får du tillgång till under kursen.

Under kursen kommer du att ta emot 2 sessioner och du ger 2 sessioner. Vad kan bara det skapa mer av för dig? Du får med dig en manual med tydliga instruktioner så du kan direkt börja ge Bars till andra.

Efter kursen kan du ge Access Bars vidare till andra, till familj, vänner eller klienter. Du får ett certifikat och blir utbildad Access Bars practitioner.

Både barn och vuxna gillar att både ge och ta emot Bars. Det finns undersökningar som visar att barn som får Access Bars innan ett prov får bättre resultat. Access Bars har en förmåga att tysta tankebruset, skapa lugn, ro, avslappning och höjer kreativiteten, närvaron och lusten. Ja den har väldigt många fördelar och det finns inte någon som inte kan ta emot Access Bars.

Den här dagen förändrade hela mitt liv när jag själv gick den första gången. På vilket sätt är inte alltid lätt att förklara. Det var bara annorlunda mot det jag tidigare gjort för att skapa förändringar i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för dess enkelhet och magiska kraftfullhet. Det är ett fantastiskt roligt verktyg att lära vidare till andra.
Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, åsikter, attityder, beslut och sanningar som vi har eller haft i våra olika livsområden genom alla livstider. Våra livsområden är tex glädje, sorg, tid, lugn, medvetenhet, läkning, kontroll, pengar, kreativitet, kropp etc. När dessa Bars får en lätt beröring släpper den elektriska laddningen som håller dem på plats.
 
Förkunskaper: Inga.

Lärare: Anna-Lena Nygren

Kommande kurser:

Kursdag:        19/10-2024         10 platser kvar!
Kurs nr:          ABAR 224
Tider:              0930-18
Pris:                3.800:- inkl. moms, all dokumentation samt kursintyg

                      Repeterande elever betalar endast: 1.900:-